no smoking. fasten seat belt

Στην αρχή χαζεύαμε τα υπέροχα τροπικά τοπία και φανταζόμασταν πως ναυαγούσαμε σε κάποιο παρόμοιο νησί.  Στη συνέχεια κολήσαμε με τους “άλλους”, με τη dharma, με τα μπρος πίσω και τα πολλά περίεργα που συνέβαιναν σε αυτό το ασυνήθιστο νησί.

Όπως μπορεί να έχετε καταλάβει και από τις “τουιτιές” του άλλου που βρίσκεται εδώ μέσα, βρισκόμαστε σε κατάσταση lost! 🙂 Η έκτη και τελευταία (όπως τουλάχιστον λένε..) σεζόν βρίσκεται προ των πυλών με τίτλο “η αρχή του τέλους”! Έρχεται να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα, αν και με τέτοιο τίτλο χλωμό το βλέπω.. Άντε να δούμε αν θα σταθεί στο ύψος της σειράς!

Advertisements

5 responses to “no smoking. fasten seat belt

 1. Λοιπόν, ύστερα από ένα χρόνο δίχως LOST και ασταμάτητης παρακολούθησης άλλων σειρών αμερικάνικης παραγωγής ομολογώ πως μου έλειψε πολύ.

  Τα πρώτα δύο επεισόδια ήταν υπέροχα, όσο κι αν περιπλέκουν ακόμα πιο πολύ τα πράγματα. Πραγματικά θα μας βγει η πίστη στο να περιμένουμε το επόμενο κάθε βδομάδα μέχρι το καλοκαίρι!

  Αυτό που για εμένα τουλάχιστον ξεχωρίζει αυτή τη σειρά από όλες τις άλλες που έχω δει (ίσως εκός από το the wire – το οποίο είναι μια άλλη ιστορία όμως) είναι η πολυπλοκότητα στη δομή και κυρίως στους χαρακτήρες. Κάθε ένας χαρακτήρας εκεί μέσα, έχει προσωπικότητα, παρελθόν, μέλλον, μυστικά κι αδυναμίες. Όλοι.

  Δεν υπάρχει ο τυπικά κακός τύπος των αμερικάνικων ταινιών, που είναι εκεί μόνο και μόνο για να έχει κάποιον να παλέψει ο καλός. Όχι. Είναι σαν ένα τεράστιο παζλ που κανένα κομμάτι του δεν υπάρχει τυχαία.

  Οι Τετάρτες μου είναι κλεισμέμες…

 2. sbouboux

  ρε θηρίο πότε πρόλαβες να δεις δύο επεισόδια; εγώ περιμένω να δω το πρώτο απόψε!! 🙂

  α εγώ δεν ημουν ένα χρόνο χωρίς lost. την πέμπτη σεζόν την είχα “κατεβάσει” για να τη δω το περασμένο καλοκαίρι, αλλά είχα ξεχάσει – αφήσει τον υπολογιστή στην πάτρα.. τελικά έφτασα να τελειώσω τη σεζόν πριν από κάνα μήνα! :-p

  να σου πω, από άλλες σειρές, έχω δει το “heroes”, όπου το σταμάτησα κάπου στη μέση της δεύτερης χρονιάς, γιατί κάπου έγινε κουραστικό. το ίδιο συνεβη και με το “prison break”. μόνο κωμωδίες όπως το “bing bang theory” και το “it crowd” μπορείς να πεις ότι βλέπονται για καιρό.. το lost αυτό που έχει καταφέρει είναι να σε κάνει να κολλήσεις επεισόδιο με το επεισόδιο, χρονιά με τη χρονιά!

  άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει και αυτή η έκτη σεζόν! 🙂

 3. Το πρώτο είναι διπλό, ελπίζω να το κατέβασες!

  To Top 5 των αγαπημένων μου ξένων σειρών:

  The Wire
  Dexter
  House M.D.
  Flash Forward
  και φυσικά το LOST!

 4. Με τις κωμωδίες πάντως δεν τα πάω πολύ καλά, πλην από αυτές τις 2 που είπες, βαριέμαι εύκολα.

 5. sbouboux

  ναι όντως ήταν διπλό, νόμιζα πως ήταν ένα επεισόδιο. το είδα χθες το βράδυ, άντε περιμένουμε τα επόμενα να δούμε που το πάνε (ακόμα περισσότερο μπλέξιμο βλέπω πάντως…).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s