περί διαφημίσεως

5. Η πιο αηδιαστική διαφήμιση που έχω δει εδώ και χρόνια: Χοντρός-Λιγνός γυμνοί. (από τον Νίκο Δήμου, LIFO 12.11.09)

Και που να έπαιρνε το μάτι σου και ένα ανάλογα αηδιαστικό άρθρο (χείμμαρος κακίας προς πολιτικό της χώρας..), που κυκλοφορεί κάπου εκεί μέσα στο φύλλο της Κυριακής.. Σε κάνει να αναρωτιέσαι πως κάποιοι λες και έχουν βαλθεί να απαξιώσουν τις εφημερίδες στο σύνολό τους. Θες για να κάνουν τον κόσμο να βαρεθεί να διαβάζει το οτιδήποτε και να τον κάνουν υποχείριό του. Σε πείσμα όμως αυτών των τύπων που την έχουν δει ρομπέν των κατατρεγμένων αυτής της χώρας, υπάρχουν, ευτυχώς για εμάς, λίγες αλλά καλές εφημερίδες που αξίζει να τις αγοράσεις για να τις διαβάσεις, ακόμα τουλάχιστον (δε θα βάλω link, και όμως υπάρχουν εκεί έξω).. Και μην ξαναδώ μπροστά μου αυτή τη φυλλάδα (και αυτό το δίδυμο γενικότερα αν γινόταν; )…

Υ.Γ.: μη μου ζητήσετε link για το άρθρο. ακόμα και να υπάρχει δεν πρόκειται ποτέ να μπει εδώ μέσα σύνδεσμος προς αυτή την εφημερίδα.

Advertisements

2 responses to “περί διαφημίσεως

  1. Κι εσύ, για να έχουμε καλό ερώτημα, πως κι έπεσες πάνω σε τέτοιο άρθρο σε εφημερίδα που δεν θες ούτε να τη βλέπεις;

  2. sbouboux

    χεχεχε το φαντάστηκα πως θα έλεγες κάτι τέτοιο! 😀

    πάντα ξεφυλλίζω τις εφημερίδες που υπάρχουν τριγύρω και για να σου ικανοποιήσω την περιέργεια, όχι δεν την αγόρασα εγώ.. φαντάσου οτι έχω διαβάσει (ή ξεφυλλίσει όπως το πάρεις..) μέχρι και “ελεύθερο” από τις πολιτικές και μέχρι “derby” (!!) από τις αθλητικές.. έτσι και αυτή που επειδή είναι και καινούρια είπα να δω τι γράφει. άλλωστε δεν απορρίπτεις κάτι που δεν ξέρεις. για την ιστορία βέβαια την εφημερίδα τελικά δε μπήκα στον κόπο να την ανοίξω, στο ένθετο έμεινα..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s