ω θεοί, βοηθήστε τα τέκνα σας (με ψηδέλτια κατά προτίμηση)

the god's will

Οι πολιτικοί αρχηγοί ξεκίνησαν τις θυσίες προς τους θεούς με στόχο ένα καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα την 4η ημέρα του Οκτώβρη. Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ προσεύχεται για αυτοδυναμία. Πληροφορίες που αναφέρουν την ύπαρξη χρησμού από τον ουρανό για αναγκαία θυσία του μόσχου του σιτευτού (βλέπε Σημίτης )  κρίνονται ως ανακριβής.. 🙂

Advertisements

2 responses to “ω θεοί, βοηθήστε τα τέκνα σας (με ψηδέλτια κατά προτίμηση)

 1. Σιγά τη θυσία βρε…

  Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως όλα τα μέσα ανέδειξαν το θέμα σε τέτοιο βαθμό.

  Ο κ. Σημίτης όσα έχει να προσφέρει μετά τη θητεία του ως πρωθυπουργός μπορεί να τα προσφέρει από την άνεση του σπιτιού του – σίγουρα όμως όχι από τη Βουλή η οποία χρειάζεται μάλλον ενεργούς και δραστήριους βουλευτές. Κατά τη γνώμη μου κουφέτο του έπεσε όλη αυτή η ιστορία!

  Από την άλλη ο κ. Παπανδρέου – σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή του που τον έχουν πάρει στο κυνήγι βαρόνοι και βαρονίσκοι για μια θέση στο Επικρατείας – έκανε αυτό που θα έκανε καθένας στη θέση του ο οποίος θα σεβόταν τον εαυτό του (αν φυσικά αληθεύει αυτή η θλιβερή κι ανόητη ιστορία περί απαιτήσεων Σιμήτη).

  Εύγε και στον έναν λοιπόν, εύγε και στον άλλον. Μπορούμε να επιστρέψουμε στα της οικονομίας τώρα και να μην βρίσκουμε αφορμές για σχόλη σαν μαθητούδια που δεν έχουν όρεξη για μάθημα… Έλεος!

 2. sbouboux

  εντάξει ρε πλάκα (προσπαθώ) να κάνω! καθόλου δε με ενδιαφέρει αν θα εξακολουθήσει να είναι βουλευτής ή όχι..
  άσε που ο γιωργάκης την έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία να τον “στείλει”.. του τι φυλάει από το 2004 όταν του έδωσε την αρχηγία πριν τις τότε εκλογές, σε ένα κόμμα που ήταν σίγουρο πως θα έχανε..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s