10 εικόνες για την Ιθάκη 2008

(photo via)

Ο καιρός μπορεί να έχει μουτρώσει όμως το καλοκαίρι μύρισε! Οι θερμοκρασία ανεβαίνει, τα λουλούδια ανθίζουν, τα ζουζούνια κόβουν ήδη βόλτες στον αέρα και ο 8ος διαγωνισμός «10 εικόνες για την Ιθάκη ξεκίνησε. Το θέμα του για φέτος:  Ό ν ε ι ρ ο!

Ο διαγωνισμός καλεί φέτος τους συμμετέχοντες να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να μιλήσουν για τα όνειρα τους, για τις φανταστικές παραστάσεις και τα συναισθήματα που αναπαράγει ο ανθρώπινος νους κατά τη διάρκεια του ύπνου, είτε για τους στόχους, τις επιδιώξεις, τις ελπίδες και τις επιθυμίες τους. Η έννοια του «ονείρου» μπορεί να χρησιμοποιηθεί κυριολεκτικά ή μεταφορικά, να είναι η αφορμή ή ο κεντρικός άξονας της αφίσας.

Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει κάποιος με ένα ή δύο έργα. Η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί είναι ελεύθερη (γραφιστική σύνθεση, ζωγραφική, illustration, φωτογραφία, κολάζ, κόμικ κλπ.). Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να αποστείλουν τα έργα τους μέσω του http://www.tenimages.gr. Tα διαγωνιζόμενα έργα θα πρέπει να έχουν διάσταση 40εκ ύψος x 12εκ πλάτος και να αποσταλούν σε ηλεκτρονικό αρχείο pdf ή jpeg, ανάλυση 360 dpi (μέγιστο μέγεθος αρχείου 10MB) μέσω τις αντίστοιχης σελίδας του website.
Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 31 Μαΐου 2008.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.tenimages.org

Advertisements

One response to “10 εικόνες για την Ιθάκη 2008

  1. sbouboux

    για το διαγωνισμό δεν ξέρω, τα ποδαράκια πάντως είναι ωραία!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s