Παρασκευή και Σάββατο η Πάτρα τα σπάει!!!

Manifest Festival II
by Mojo Radio
2
o Φεστιβάλ ελληνικής pop/rock και ηλεκτρονικής μουσικής
“Πτωχοκομείο” Πατρών
28-29 Μαρτίου 2008

Παρασκευή 28 Μαρτίου
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΗΤΑ
Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για έναν από σημαντικότερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής… Eπίσημη παρουσίαση του καινούργιου του album «Άργος»!
SIGMATROPIC
Μετά τη κυκλοφορία του νέου τους album, ‘Dark Outside’ και ένα πρώτο σκέλος περιοδείας στα τέλη του 2007, το γκρουπ από την Αθήνα επανέρχεται στη Πάτρα μετά από πολύ καιρό! Οι Sigmatropic στο νέο άλμπουμ έχουν περιλάβει εξαιρετικές συνεργασίες με ονόματα όπως η Carla Torgerson των Walkabouts και ο Jim Sklavounos των Nick Cave & Bad Seeds.
PLAYGROUND NOISE
Όπως και στο Manifest 1, στο φεστιβάλ παρουσιάζονται τα νέα σχήματα της πόλης! Οι Playground Noise είναι ένα Πατρινό συγκρότημα που κινείται στο χώρο της αγγλόφωνης κιθαριστικής μουσικής και κλείνει τη πρώτη μέρα του 2ου Manifest. Αυτή τη περίοδο ετοιμάζεται το πρώτο δισκογραφικό βήμα για λογαριασμό της Inner Εar.

Σάββατο 29 Μαρτίου
CRAIG WALKER
O Craig Walker είναι ο τραγουδιστής των Archive έως πρόσφατα και έρχεται στη χώρα μας κατευθείαν από την Ιρλανδία για να παρουσιάσει για πρώτη φορά την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά, κομμάτια από συνεργασίες και soundtracks και, φυσικά, πολλά αγαπημένα τραγούδια των Archive!
MATISSE
Μετά την επανακυκλοφορία του Toys Up σε deluxe edition με επιπλέον cd με ρεμίξ και videos (συν το ρεμίξ στο ‘She Bop’ από την καμπάνια της BSB) και με νέο τραγουδιστή, τον Alex, οι Matisse θα περιοδεύσουν σε 25 πόλεις της Ελλάδας τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Μετά από πολλά χρόνια θα κάνουν στάση και στη Πάτρα, παίζοντας στο 2ο Manifest
ABBIE GALE
Μετά τις προσδοκίες που δικαιολογημένα δημιούργησαν με το ντεμπούτο τους άλμπουμ «Family Life» οι Abbie Gale επανέρχονται μετά από δύο χρόνια με το 2ο album τους που φέρνει τον συμβολικό τίτλο «2» και που αποτελεί ταυτόχρονα την παρθενική κυκλοφορία της Inner Ear. Η μπάντα είναι από τα καλύτερα Ελληνικά acts που μπορούμε να δούμε αυτή τη στιγμή on stage.
TRANSISTOR
Οι transistor θα παρουσιάσουν μέρος του επερχόμενου, ντεμπούτο album τους το οποίο ηχογραφείται σε παραγωγή του Δημήτρη Παπασπυρόπουλου (Best Radio). Είναι η πρώτη φορά που η Αθηναϊκή μπάντα επισκέπτεται τη Πάτρα και ανοίγει τη δεύτερη μέρα του Manifest 2.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s