Ας έρθουμε πιο κοντά

Η Δ.Ε.Η. συναισθανόμενη τον κοινωνικό της ρόλο αναλαμβάνει δράση προς την κατεύθυνση της διαπαιδαγώγησης των πολιτών. Οι ελεγχόμενες 2ωρες και 3ωρες διακοπές στην ηλεκτροδότηση εντάσσονται στο πρόγραμμα της νέας κοινωνικής πολιτικής της επιχείρησης. Με κυρίαρχο σλόγκαν «ας έρθουμε πιο κοντά» και με νέο οικολογικό προφίλ διαμορφώθηκαν οι παρακάτω άξονες:

 ü      Επιστροφή στις μεθόδους παραδοσιακής μαγειρικής.

Όχι στα ηλεκτρικά μάτια, όχι στο φυσικό αέριο, όχι στο σύγχρονο fast food. Άμεση επιστροφή στο ψήσιμο στα κάρβουνα και σε φούρνους με ξύλα. Ταυτόχρονη δημιουργία κέντρων συνεστιάσεως και κεντρικών συσσιτίων ανά πολυκατοικία και ανά όροφο.

ü      Μαγικές βραδιές μπροστά στο αναμμένο τζάκι.

Τις κρύες νύχτες του χειμώνα φίλοι, συγγενείς, ζευγάρια, γείτονες ή απλοί περαστικοί, ας γίνουν όλοι μια παρέα μπροστά στη ζεστασιά που προσφέρει ένα τζάκι. Στις πολυκατοικίες που δεν υπάρχουν τζάκια, ένα βαρέλι με λίγα αναμμένα ξύλα στον ακάλυπτο θα σας κάνουν να γνωριστείτε με τον διπλανό σας.

ü      Ρομαντικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η επιχείρηση εργάζεται προς την κατεύθυνση της μείωσης της φωτορύπανσης. Ως αποτέλεσμα της πολιτικής τα άστρα γίνονται και πάλι ορατά και η ύπαιθρος συναντά την πόλη.

ü      Καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.

Με την εφαρμογή ελεγχόμενων διακοπών στην ηλεκτροδότηση κατά τις βραδινές ώρες οι τηλεοράσεις παραμένουν κλειστές με αποτέλεσμα την αύξηση των ερωτικών συνευρέσεων και την αύξηση των δεικτών τεκνοποίησης.

ü      Διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης.

Μπροστά στις επερχόμενες κλιματικές αλλαγές, οι λιγότερες ώρες ηλεκτροδότησης θα οδηγήσουν στη μικρότερη κατανάλωση ρεύματος και άρα στη μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

Η επιχείρηση θα συνεχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση μιας καλύτερης κοινωνίας και της εξυπηρέτησης των πελατών της και με νέες καινοτόμες ενέργειες στο προσεχές μέλλον.

 

 Σημείωση: Τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες και ασυνέπεια πληρωμών των πελατών προς την εταιρεία θα έχουν ως αποτέλεσμα την εφαρμογή των προβλεπόμενων ενεργειών.
Advertisements

3 responses to “Ας έρθουμε πιο κοντά

  1. τι τραβατε ρε γμτ και σεις με την καταραμενη ΔΕΗ…

  2. δηλαδή ισχύει το τηλεόραση ή σεξ;
    είχα την εντύπωση πως οι σύγχρονοι αστοί έχουν ξεπεράσει τέτοια ψευτοδιλήμματα…

    Αχ, SG μη παίζεις με τον πόνο του άλλου… Την παρασκευή μου ακυρώθηκε συνέντευξη για δουλειά λόγω διακοπής… φτού!!!

  3. sbouboux

    Είχα διαβάσει για ένα μπλακ άουτ που είχε γίνει σε μια πόλη (δε θυμάμαι που και πότε). 9μήνες μετά σημειώθηκε αύξηση των γεννήσεων στην περιοχή. Βέβαια μπορεί απλώς να έτυχε…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s